Krama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Krama bisa ateges:

  • Krama, golonganing tembung sandhuwuré ngoko
  • Krama, basa Jawa kang ngemu unggah-ungguh