Kothak bekal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kothak nedha awan
Kantong termal terisolasi karo bungkus es

Kothak bekal [1] [2] [3] (alt. Kothak mangan) [4] [5] [6] nuduhake wadhah genggeman sing digunakake kanggo ngeterake panganan, biasane ing papan kerja utawa menyang sekolah. Umume digawe saka logam utawa plastik, cukup hawa lan asring duwe gagang kanggo nggawa. [7]

Ing sawetara negara Amerika Selatan, kothak nedha awan diarani " lonchera ", utamane ing antarane bocah-bocah sekolah, kanthi asimilasi tembung Inggris "lunch".

Ing sawetara negara Amerika Selatan, kothak nedha awan diarani " lonchera ", utamane ing antarane bocah-bocah sekolah, kanthi asimilasi tembung Inggris "lunch".

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Definition of Lunch Box by Merriam-Webster". Merriam-Webster.com.
  2. "Definition of Lunch box at Dictionary.com". Dictionary.com.
  3. "A Bite in a Fashionable Box". The New York Times. September 8, 2018. This lunch box from Jean-Georges Vongerichten
  4. "LUNCHBOX definition in the Cambridge English Dictionary". Cambridge.com.
  5. "Lunch box definition and meaning (Collins English Dictionary)". CollinsDictionary.com. in American English, also lunch box
  6. "LUNCHBOX (Macmillan Dictionary)".
  7. "Taking America to Lunch". over the past century in the United States the most message-laden is the child's metal lunch box