Kontés kaos teles

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kontés kaos teles

Kontes Kaos teles yaiku kompetisi sing nglibatake pameran, biasane nampilake kontestan wanita enom ing klub wengi, bar, utawa resort. Para kontestan Kaos Basah umume nganggo kaos oblong putih utawa tanpa cahya, tanpa bikini, ndhuwur bikini, utawa sandhangan liyane ing ngisor iki. Banyu (asring banyu es) banjur disemprotake utawa diwutahake ing dhadhane para peserta, lan kaos oblong katon tembus lan nemplek ing dhadhane. Sing padha karo lanang sing padha yaiku kontes petinju basah, kadhang dianakake ing bar gay. [1] [2] [3]Para kontestan bisa ganti nari utawa nuduhke ing ngarep para pamirsa, kanthi asil kasebut diputus kanthi reaksi publik utawa kanthi swara hakim. Ing sayembara balap, para peserta bisa nyuwek utawa ngetok Kaos kanggo mbabarake midriff, cleavage, utawa sisih ngisor dodo. Gumantung marang undang-undang lokal, para peserta diidini mbusak Kaos utawa nyuda wuda nalika kinerja.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Low Rider" (ing basa Inggris). Vol. 23. Park Avenue Design. 2001. p. 78. Cite magazine requires |magazine= (pitulung)
  2. "Business students show off their assets". The Peak: Simon Fraser University's Independent Student Newspaper. Diarsip saka sing asli ing 11 March 2007. Dibukak ing 2007-03-21.
  3. Wonk, Dalt. "Halo Effect (review of Bar Angel)". Diarsip saka sing asli ing 12 March 2007. Dibukak ing 2007-03-21.