Konfrontasi (kalawarta)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Konfrontasi ya iku kalawarta kabudayan kang macak karya-karya sastra. Konfrontasi dibabar Penerbit Kebangsaan Pustaka Rakjat kanthi rédhaksi Sutan Takdir Alisjahbana lan Hazil Tansilm.