Khea

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Khea

Ivo Alfredo Thomas (Buenos Aires, Argentina, 13 April 2000) sing paling dikenal kanthi jeneng panggung Khea, yaiku penyanyi Argentina.