Kerusuhan Inggris 2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kerusuhan Inggris 2011
Carpetright store after Tottenham riots.jpg
Pemadam kebakaran matèni geni ing gedhung Union Point sing kobong nalika kerusuhan ing Tottenham, North London
Tanggal 6 Agustus 2011 (2011-08-06) – isih lumaku
Panggonan Sawetara distrik ing London Raya lan sebagéan wilayah ing kutha-kutha liya ing Inggris.

Kerusuhan London 2011 iku sarangkéyan kerusuhan sipil lan penjarahan sing kedadéyan ing London, diwiwiti ing Tottenham, North London, tanggal 6 Agustus 2011 sawisé panembakan fatal marang warga sipil umur 29 taun, Mark Duggan déning petugas saka Metropolitan Police Service.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wacan[besut | besut sumber]

Koordhinat: 51°35′27″N 0°04′12″W / 51.5909°N 0.0700°W / 51.5909; -0.0700