Haruhara Inggris 2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kerusuhan Inggris 2011
Carpetright store after Tottenham riots.jpg
Punggawa pompa matèni geni ing gedhong Union Point sing kobong nalika haruhara ing Tottenham, North London
Tanggal 6 Agustus 2011 (2011-08-06) – isih lumaku
Panggonan Sawetara distrik ing London Raya lan sapérangan tlatah ing kutha-kutha liya ing Inggris.

Haruhara London 2011 iku rerangkèn haruhara sipil lan jarah rayah sing kadadéan ing London, diwiwiti ing Tottenham, North London, tanggal 6 Agustus 2011 sawisé pambedhil fatal marang warga sipil umur 29 taun, Mark Duggan déning punggawa saka Metropolitan Police Service.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wacan[besut | besut sumber]

Koordhinat: 51°35′27″N 0°04′12″W / 51.5909°N 0.0700°W / 51.5909; -0.0700