Kepuloan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

karimunjawa pancen apek lan koyo surgane dunyo , alame seng tese alami gawé ati roso tentrem lan resik. karimunjawa perlu di lestarike alame lan budayane seng apek. amargi budaya punika salah suwijine panggonan kang ngrangkulanke masarakat karinunjawa