Kavurma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kavurma
Kavurma (lamb).jpg
Lamb kavurma
Buku masakan: Kavurma  Médhia: Kavurma

Kavurma minangka salah sawijining jinis jajanan daging sing digoreng utawa tumis sing ditemokake ing masakan Turki . Jeneng kasebut uga nuduhake versi kaleng utawa wadi saka sajian sing padha, disiapake kanthi nggoreng daging kanggo menehi lemak. [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Vural, H. Guler (2006). The Turkish Dining Table. Pelican. p. 218. ISBN 9781589804197.