Kategori:Rasi lintang Centaurus

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Centaurus (rasi lintang).
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Rasi lintang Centaurus ing Wikimedia Commons.

Kaca-kaca ing kategori "Rasi lintang Centaurus"

Kategori iki isi 3 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 3 kaca.