Kategori:Pati 1696

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
<< 1690an : 1690-1691-1692-1693-1694-1695-1696-1697-1698-1699 >>

Wong-wong sing tilar donya ing taun 1696.
Uga pirsanana: Kategori:Lair 1696.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Pati 1696 ing Wikimedia Commons.
Kategori iki ora ngemu kaca utawa barkas.