Kategori:Pati 1653

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
<< 1650an : 1650-1651-1652-1653-1654-1655-1656-1657-1658-1659 >>

Wong-wong sing tilar donya ing taun 1653.
Uga pirsanana: Kategori:Lair 1653.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Pati 1653 ing Wikimedia Commons.
Kategori iki ora ngemu kaca utawa barkas.