Kategori:Pati 1642

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wong-wong sing tilar donya ing taun 1642.
Uga pirsanana: Kategori:Lair 1642.


joel olmeda

Kategori iki ora ngemu kaca utawa barkas.