Kategori:Pati 1542

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Pati 1542 ing Wikimedia Commons.
Kategori iki ora ngemu kaca utawa barkas.