Kategori:Pati 1503

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
<< 1500an : 1500-1501-1502-1503-1504-1505-1506-1507-1508-1509 >>

Wong-wong sing tilar donya ing taun 1503.
Uga pirsanana: Kategori:Lair 1503.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Pati 1503 ing Wikimedia Commons.
Kategori iki ora ngemu kaca utawa barkas.