Kategori:Operasi militèr

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Operasi militèr.
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Operasi militèr ing Wikimedia Commons.

Anak kategori

Kategori iki mung isi anak kategori ngisor iki.