Kategori:Mentri Rusia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Klasifikasi: tokoh: pakaryan: mentri: warga negara: Rusia
pirsani uga: Rusia: tokoh: pakaryan: Mentri
Kategori iki ora ngemu kaca utawa barkas.