Kategori:Kalairan 1670

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Kategori:Lair 1670)

Wong-wong sing lair taun 1670.
Delenga uga: pati 1670.

Kategori iki ora ngemu kaca utawa barkas.