Kategori:Komité Narakarya Negarantara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Committee for a Workers' International (CWI) ya iku paguyuban negarantarané parté pulitik Trotskis. Ing gunggungé CWI darbèni pérangan ing 40 luwih negara ngarcapada lan dimimba saben bawana.

Kaca-kaca ing kategori "Komité Narakarya Negarantara"

Kategori iki isi 2 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 2 kaca.