Kasaktèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kasaktèn utawa kasektèn (saka tembung Sangsekerta शक्ति (śakti) kang tegesé 'daya'; ing basa Jawa tegesé malih dadi 'daya kang ngungkuli kodrat') iku laku kang nganggo daya gaib. Kasaktèn kang kanggo laku ala aran sikir.