Karton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tuladha sawetara jinis karton kanggo macem-macem produk

Karton yaiku salah sawijining jinis kothak utawa wadhah sing biasane digawe saka karton lan kadang saka serat serat bergelombang . Akeh jinis karton digunakake ing kemasan . Kadhangkala karton uga diarani kothak .

Karton endhog
Gable karton ndhuwur krim
Karton susu Tetrahedral