Kapi Saraba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kapi Saraba ya iku salah sijiné kang dadi senopati bangsané kèték ing Ayodya wektu perang ngewangi Alangka.