Kapi Saraba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kapi Saraba ya iku salah sijiné kang dadi senopati bangsané kèték ing Ayodya wektu perang ngewangi Alangka.