Kanwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mpu Kanwa iku priyayi sing tau nulis serat Kakawin Arjunawiwaha nganggo basa Jawa Kuna. Panjenengane olehe nulis kira-kira taun 1035 Masehi.