Kanwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mpu Kanwa iku priyayi sing tau nulis serat Kakawin Arjunawiwaha nganggo basa Jawa Kuna. Panjenengane olehe nulis kira-kira taun 1035 Masehi.