Kanwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Mpu Kanwa iku priyayi sing tau nulis serat Kakawin Arjunawiwaha nganggo basa Jawa Kuna. Panjenengane olehe nulis kira-kira taun 1035 Masehi.