Kandhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kandhang kanggo kéwan cilik

Kandhang iku omah utawa papaning kéwan sing diingu manungsa. Kandhang kerepé digawé saka wesi utawa pring.