Kandhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kandhang kanggo kéwan cilik

Kandhang iku omah utawa papaning kéwan sing diingu manungsa. Kandhang kerepé digawé saka wesi utawa pring.