Kali Schelde

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Iliné Kali Schelde, kali iki katon ing sisih kiwa.

Kali Schelde (basa Prancis: Escaut) iku sawijining kali sing dawané 350 kilomèter lan sumberé ana ing Gouy, Prancis lor. Kali iki mili ngliwati Prancis, Bèlgi lan Walanda menyang Segara Lor. Kali iki wigati kanggo Bèlgi amarga kutha palabuhan Antwerpen dumunung cedhak kali iki.