Kalawarti Forbes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Forbes
Gedung Forbes ing Fifth Avenue ing New York City (saiki duwèké New York University)
Editor-in-chief Steve Forbes
Terbit sepindhahan 1917
Negara  Amérika Sarékat
Berpusat di Kutha New York
Bahasa Inggris
Situs web forbes.com

Kalawarti Forbes iku siji Kalawarti bisnis lan finansial Amérikah Sarékat sing diadegaké ing taun 1917 déning B.C. Forbes. Sawisé tilar donya ing taun 1954 lan putra Bruce ing taun 1964, kalawarti iki misuwur déning sang putra kaloro Malcolm Stevenson Forbes, sing akrab diundang Malcolm Forbes (19171990). Wektu iki, parusahan mau lan kalawartiné dipanggedhèni Malcolm Stevenson Forbes Jr., (Steve Forbes) (1948–), lan sadulur-seduluré.

Kalawarti iki duwé markas ing Fifth Avenue ing New York City.

Forbes misuwur kanthi pratélan-pratélan parusahan lan wong-wong paling sugih ing donya, antarané Forbes 500 (parusahan paling sugih ing donya), Forbes 400 (pengusaha paling sugih ing Amérikah Sarékat), World's Richest People (pratélan wong-wong paling sugih ing donya).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]