Kala Bendana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kala Bendana ya iku putrané Prabu Aribaka ana ing nagara Pringgodani [1]. Kala Bendana wujudé raseksa cébol. Sanadyan awujud raseksa nanging Kala Bendana iku kalebu raseksa sing ora seneng kerengan, jujur lan uga sarwa ngalah [2].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [1](dipununduh tanggal 6 Juni 2012)
  2. [majalah sempulur](dipununduh tanggal 6 Juni 2012)