Kakawin Nītiśāstra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kakawin Nitisastra)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kakawin Nītiśāstra punika satunggaling kakawin ing basa Jawi Kina. Isinipun punika perkawis ngèlmu kasampurnan agesang.

Sumber[besut | besut sumber]

  • (ing basa Walanda) R. Ng. Poerbatjaraka, Niti-Çastra, 1932, Bandoeng:Nix.
  • Kodhe basa ora trep. R. Ng. Poerbatjaraka. 1952. Kapustakan Djawi. Djakarta: Djambatan.