Kadhaton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kedhaton iku wangunan omah gedhé. Wangunan iki kerepé dadi dalemé sang ratu utawa Présidèn. Ing Indonésia siji kedhaton uga kerep diarani kraton utawa puri.