Kadhaton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kedhaton iku wangunan omah gedhé. Wangunan iki kerepé dadi dalemé sang ratu utawa Présidèn. Ing Indonésia siji kedhaton uga kerep diarani kraton utawa puri.