Kabul Yoso Saputro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kabul Yoso Saputro ya iku juru kodhak. Miyos ing Kroya, Jawa Tengah, 29 November 1942. Agama: Islam. Pawiyatan: SLA. Kapisan dadi juru kodhak ing Warok (1978) produksi PPFN, banjur ing serial A.C.I (Aku Cinta Indonesia) taun 1984-1986.