KTP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

KTP ya iku kartu tandha pedunung Indonesia sing isiné katrangan identitas warga Indonesia.

Referènsi[besut | besut sumber]