KTP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

KTP ya iku kartu tandha pedunung Indonesia sing isiné katrangan identitas warga Indonesia.

Referènsi[besut | besut sumber]