Königsberger Klopse

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Königsberger Klopse
Koenigsberger.jpg
Königsberger Klopse
Jeneng liyanéSoßklopse
Panggonan asalGermany
Woworan pokokMeatballs
Woworan kang lumrah kaanggoWhite sauce with capers
  Médhia: Königsberger Klopse

Königsberger Klopse, uga dikenal kanthi jeneng Soßklopse, (ing basa Inggris asring diarani Caper [1] ; Rusia: Кёнигсбергские клопсы ) minangka spesialisasi bakso saka Jerman ing saos putih kanthi bumbu capers .