Julian Casablancas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Julian Fernando Casablancas (lair ing 23 Agustus1978)[1] ya iku panywara lan penulis lagu saka Amérikah. Dhèwèké iku panywara baku ing bèn rok The Strokes. Saliyané makarya ing The Strokes, Casablancas nglakoni karir solo wektu wayah lodangé bèn iku, mbabar album Phrazes for the Young tanggal 3 November 2009. 

Ing taun 2013, dhèwèké mbentuk proyèk bèn rok alternatif Julian Casablancas + The Voidz. Dhèwèké kabéh mbabar album dhebut kajudul Tyranny ing 2014. Labèlé dhèwèké dhéwé, Cult Records, dundumake albumé, sing èntuk rangking 50 ing 50 Album Sing Paling Apik ing taun 2014.[2] Ing taun-taun terakhir iki, Casablancas wis sayuk karya karo artis-artis liya ing riptane, kaya ta album Incredibad nggoné The Lonely Island ing 2009 lan album Random Access Memories nggoné Daft Punk.[3][4]

Rujukan[besut | besut sumber]