Jean-Joseph Sanfourche

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Jean-Joseph Sanfourche, sing misuwur kanthi jeneng Sanfourche, minangka pelukis, pujangga, desainer lan pematung Prancis, lair tanggal 25 Juni 1929 ing Bordeaux, lan tilar donya tanggal 13 Maret 2010 ing Saint-Léonard-de-Noblat. Dheweke nindakake seni brutal lan dadi kancane Gaston Chaissac, Jean Dubuffet, Robert Doisneau, sing njaga korespondensi [1][2][3][4].


Cathetan suku lan réferènsi[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]