James Hunt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
James Hunt ing mobil tim balap Hesketh

James Hunt yaiku salah sawijining pembalap mobil Formula 1 kang asalé saka Inggris. Dhèwèké duwé jeneng jangkep yaiku James Simon Wallis Hunt.