Jalur trèm Montpellier

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jaringan trèm Montpellier iku dunungé ana ing Prancis. Jalur trèm iki dawané 59 km, lan kasusun saking sekawan jalur: jalur 1, 2, 3 lan 4. Jalur 1 dipunbikak taun 2000, jalur 2 taun 2006, jalur 3 lan 4 operasi 7 April 2012. Ing kutha punika naté jumeneng jaringan trem antawis taun 1880 lan 1949. Montpellier dados kutha ing Perancis angka kalima ingkang ngenalaken malih trem sasampuning Nantes.