Jalan Bandungan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jalan Bandungan ya iku novèl anggitane NH. Dini. Novèl iki dibabarake ana ing taun 1989. Kayadene novèl-novèl dhèwèké sing liya, Jalan Bandungan dadi apik amarga karakter lakone sing dadi kakuwatan carita. Anane lakon wadon, ya iku Muryati, bisa dadi laku kang gampangake panganggit medharake rasa, émosi, uga pangrasa liyané ana ing jeroning carita. Novèl iki pikantuk panghargyan saka pamaréntah ana ing taun 1990.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Mahayana, k. 276.

Bibliografi[besut | besut sumber]

  • Maman, S. Mahayana dkk. (1992). Ringkasan dan Ulasan Novèl Indonesia Modern. Jakarta: Grasindo. ISBN 979-553-123-9.