Jaejoong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kim Jaejoong (lair 26 Januari 1986), nduwe jengeng panggung, Hero, Youngwoong Jaejoong (ing Koréa) lan Jejung (ジェジュン, Jejun?) (ing Jepang), penyanyi, penulis lagu, composer lan occasional actor. Jaejoong iku anggota lan vocal utama saka boyband Koréa TVXQ, utawa dikenal Dong Bang Shin Ki ing Koréa Selatan lan Tohoshinki ing Jepang. Saiki Jaejoong dadi lead vocalist JYJ.