Jaejoong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Emblem-important.svg

Subyek artikel iki ora utawa durung jumbuh karo wewaton kalayakan umum, utawa kawicaksanan kalayakan Wikipédia liyané: Tokoh, Organisasi, utawa Wèb. Panjenengan bisa mbiyantu ngembangaké artikel iki supaya jumbuh karo wewaton kalayakan. Cara sing trep yaiku nggolèk lan nyantumaké rujukan saka sumber-sumber pihak katelu. Yèn jroning rong minggu artikel iki durung didandani, wènèhana tag {{busak:kalayakan}}.

Kim Jaejoong (lair 26 Januari 1986), nduwe jengeng panggung, Hero, Youngwoong Jaejoong (ing Korea) lan Jejung (ジェジュン, Jejun?) (ing Jepang), penyanyi, penulis lagu, composer lan occasional actor. Jaejoong iku anggota lan vocal utama saka boyband Korea TVXQ, utawa dikenal Dong Bang Shin Ki ing Korea Selatan lan Tohoshinki ing Jepang. Saiki Jaejoong dadi lead vocalist JYJ.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jaejoong&oldid=491301"