Jaejoong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kim Jaejoong (lair 26 Januari 1986), nduwe jengeng panggung, Hero, Youngwoong Jaejoong (ing Korea) lan Jejung (ジェジュン, Jejun?) (ing Jepang), penyanyi, penulis lagu, composer lan occasional actor. Jaejoong iku anggota lan vocal utama saka boyband Korea TVXQ, utawa dikenal Dong Bang Shin Ki ing Korea Selatan lan Tohoshinki ing Jepang. Saiki Jaejoong dadi lead vocalist JYJ.