Jabang bayi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Jabang bayi inggih punika panyebutan calon bayi ingkang taksih wonten gua garba ingkang ibu.