Iwak Lou Han

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Iwak lohan)
Iwak Lou Han

Iwak Lou Han (basa Inggris: Flowerhorn) inggih punika salah satunggaling iwak ingkang sampun misuwur minangka iwak hias. Dipunwastani iwak hias amargi iwak lohan punika gadhah sisik ingkang warnanipun éndah, sarta benjolan kepala ingkang wujudipun khas - dipunwastani benjolan kelam.