Iwak Lou Han

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Iwak lohan)
Iwak Lou Han

Iwak Lou Han (basa Inggris: Flowerhorn) inggih punika salah satunggaling iwak ingkang sampun misuwur minangka iwak hias. Dipunwastani iwak hias amargi iwak lohan punika anggadhahi sisik ingkang warnanipun endah, sarta benjolan kepala ingkang wujudipun khas - dipunwastani benjolan kelam.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Iwak_Lou_Han&oldid=942369"