Iwak Lou Han

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Iwak Lou Han

Iwak Lou Han (basa Inggris: Flowerhorn) inggih punika salah satunggaling iwak ingkang sampun misuwur minangka iwak hias. Dipunwastani iwak hias amargi iwak lohan punika gadhah sisik ingkang warnanipun éndah, sarta benjolan kepala ingkang wujudipun khas - dipunwastani benjolan kelam.