Iwak Sumpit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Iwak Sumpit iku salah satu iwak seng urip ana ing air payau, nanging iwak iki saged urip dateng air tawar.[1] Iwak iku ndweni warna seng apik yakni ndweni 4 warna, iwak punika ndweni kemampuan kanggé nyemprotake air sangkin mulute, khususé diengge nyerang mangsane, racaké mangsane iku gegremet, salah sijiné contoh gegremet seng dados mangsa iwak sumpit punika jangkrik.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Ikan Sumpi". Dibukak ing 27 Juni 2014.