Ironhide

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ironhide iku sawenèh jeneng karakter fiksi ing waralaba Transformers. Miturut saka panyipta jeneng-jeneng Transformers, Bob Budiansky, Ironhide iku dijenenngi sawisé sèri Tipi Ironside.

Transformers: Generasi 1[besut | besut sumber]

Ironhide (Rhino ing Kanada, Falco (meaning "hawk") ing Itali, Vasököl (Ironfist) ing Hungaria, Bronevik ing Rusia) iku digambaraké minangka prajurit Autobot tuwa sing kuat lan prasasat sing wis misuwur ing palagan.

Panampa[besut | besut sumber]

Ironhide iku dadi salah sijiné karakter Autobot favorit ing IGN.[1]

Buku[besut | besut sumber]

Ironhide tampil ing taun 1985 petualangan audio Megatron's Fight For Power, Autobots Fight Back lan Laserbeak's Fury déning John Grant, sing diterbitaké Ladybird Books.[2][3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Transformers: Our Favorite Autobots - IGN
  2. Grant, John (1985). Megatron's Fight For Power. Ladybird Books. ISBN 0-7214-0896-6. 
  3. Grant, John (1985). Autobots Fight Back. Ladybird Books. ISBN 0-7214-0942-3.