Iron Hide

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ironhide iku sawenèh jeneng karakter fiksi ing waralaba Transformers. Miturut saka panyipta jeneng-jeneng Transformers, Bob Budiansky, Ironhide iku dijenenngi sawisé sèri Tipi Ironside.

Transformers: Generasi 1[besut | besut sumber]

Ironhide (Rhino ing Kanada, Falco (meaning "hawk") ing Itali, Vasököl (Ironfist) ing Hungaria, Bronevik ing Rusia) iku digambaraké minangka prajurit Autobot tuwa sing kuat lan prasasat sing wis misuwur ing palagan.

Panampa[besut | besut sumber]

Ironhide iku dadi salah sijiné karakter Autobot favorit IGN.[1]

Buku[besut | besut sumber]

Ironhide tampil ing taun 1985 petualangan audio Megatron's Fight For Power, Autobots Fight Back lan Laserbeak's Fury déning John Grant, sing diterbitaké Ladybird Books.[2][3]

Transformers: Prime[besut | besut sumber]

Buku[besut | besut sumber]

Metu ana ing novèl Transformers: Exodus, Transformers: Exiles, lan Transformers: Retribution.

Toys[besut | besut sumber]

  • Prime Cyberverse Commander Ironhide (2012)[4]

Figur sing digebyakaké ing Cyberverse sing luwih cilik saka toyline, karo mriyem biru ing lengen sing nrawang, lan dimaksudaké kanggo sesambungan karo playsets Cyberverse. Iki mung dolanan Prime Ironhide sing bakal digebyakaké déning Hasbro.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Transformers: Our Favorite Autobots - IGN
  2. ^ Grant, John (1985). Megatron's Fight For Power. Ladybird Books. ISBN 0-7214-0896-6. 
  3. ^ Grant, John (1985). Autobots Fight Back. Ladybird Books. ISBN 0-7214-0942-3. 
  4. ^ "TFW2005.com - Transformers: Prime Cyberverse Commander Ironhide". Dijupuk 1 October 2014.