Inquiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

inquiri ya iku tumindak lan ketrampilan aktif kang fokuse kanggé mirsani ngèlmu kawruh lan pangertenan kang muaske rasa pengen reti. (Haury, 1993)