iPhone Girl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

iPhone Girl utawa ing basa Jawa "Kenya iPhone" iku bocah wadon China sing gambaré ana ing télpun iPhone. Dhèwèké iku buruh pabrik Foxconn ing Shenzhen, RRC nalika nggawé télppun Apple iPhone 3G sing anyar. Gambar iki dadi tinemu déning sawijining wong Inggris sing tuku télpun iki lan disebar saindhenging jagad mawa internet ing tanggal 20 Agustus 2008. Sawisé iku bocah iki dadi misuwur.

Uga delengen[besut | besut sumber]