Hwarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kim Yu-shin, salah seorang hwarang kondhang dari abad ke-7

Hwarang (makna harfiah:"nom-noman bunga") inggih punika sebuah institusi kaum mudi ingkang ngerembag ing masa karajan Silla saking abad ke-6 ngantos ke-10.

Cathetan suku[besut | besut sumber]