Hugo López-Gatell Ramírez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hugo López-Gatell Ramírez

Hugo López-Gatell Ramírez (Kutha Mèksiko, 22 Febuari 1969) yaiku epidemiologis Mexico, peneliti, profesor lan pejabat umum.(Mexico City, 22 Febuari 1969) yaiku epidemiologis Mexico, peneliti, profesor lan pejabat umum.