Hemisfer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Barkas:Hemisfer otak kiri dan kanan.gif
Hemifer kiri lan Hemifer kanan

Hemisfer iku rongsisi seng simetri seng kanggone mbagi ing polo besar.[1] Hemisfer punika racaké karan belahan polo.[1]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. a b "Hemisfer". Dibukak ing 17 Juni 2014.