Hemisfer

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gambar:Hemisfer otak kiri dan kanan.gif
Hemifer kiri lan Hemifer kanan

Hemisfer iku rongsisi seng simetri seng kanggone mbagi ing otak besar.[1] Hemisfer punika biasane disebut belahan otak.[1]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "Hemisfer". Retrieved 17 Juni 2014.  Check date values in: |access-date= (help)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hemisfer&oldid=1010979"