Halofit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Halofit punika salah siji jinis taneman seng urip apik ing pasisir utawi lautan, taneman punika termasuk tumbuhan seng tingkatane dhuwur, mergo taneman punika tahan kaleh kadar garam seng dhuwur ing dhasar laut.[1][2]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ Van Hoeve; Hassan Shadily. Ensiklopedia Indonesia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. k. 1213.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthor= (pitulung)
  2. ^ Netty Ermawati (2011). "Isolasi dan Karakterisasi Gen Penyandi Protein Intrinsik, Vol.12, Nomor 1". Jember: Jurnal Ilmu Dasar.