Halofit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Halofit punika salah siji jinis taneman seng urip apik ing pasisir utawi lautan, taneman punika kalebu tumbuhan seng tingkatane dhuwur, amarga taneman punika tahan kaleh kadar garam seng dhuwur ing dhasar laut.[1][2]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. Van Hoeve. Ensiklopedia Indonesia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. p. 1213. Unknown parameter |coauthor= ignored (|author= suggested) (help)
  2. Netty Ermawati (2011). "Isolasi dan Karakterisasi Gen Penyandi Protein Intrinsik, Vol.12, Nomor 1". Jember: Jurnal Ilmu Dasar. Cite journal requires |journal= (help)