Halo (fenomèna optis)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Halo srengenge

Halo ya iku fenomena optis wujud bunderan sinar sing ngubengi srengéngé utawa wulan.

Réferènsi[besut | besut sumber]