Halo (fenomèna optis)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Halo srengenge

Halo ya iku fenomena optis wujud bunderan sinar sing ngubengi srengéngé utawa wulan.

Réferènsi[besut | besut sumber]